Ma Hui's Ehedesign Work Space

Ma Hui Exhibits The Ehedesign Work Space

MA HUI, the author of the awarded design EHEDESIGN - Work Space by MA HUI illustrates, This space is use for EHE Design headquarter office. It is transformed from one of the silk reeling workshop of Grand Canal of China Tongyigong Cotton Mill. The designer kept the original structure of cultural relics, renovated the internal pattern, not only retained the natural historical sense, but also integrated modern fashion elements. Not only inherited the old factory building of industrial temperament, but also through the creative layout and design turned it into a fashionable and modern office space..

Ma Hui's Ehedesign Work Space Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=41401

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to V Design Magazine homepage.

Press Kits for Design
Copyright © 2010 - 2019 V Design Magazine - vdesignmagazine.com - All Articles